Logo NSO Retailbeurs

Aanmelding voor NSO Buurt Bokaal 2020 geopend!


16 december 2019

Sinds jaar en dag stimuleert de NSO dat ondernemers in de tabaks-/ gemaksdetailhandel zich onderscheiden met lokaal ondernemerschap. Hoe doe je dat? Bijvoorbeeld door:
* bijzondere lokale producten en/of diensten in het assortiment;
* op een onderscheidende manier relaties met je klanten te onderhouden;
* een onderscheidende presentatie van de winkel en/of van jezelf in lokale media;
* door een actieve samenwerking met lokale, (retail)collega’s;
* door een samenwerking met lokale verenigingen en/of organisaties.

Om lokaal ondernemerschap verder te stimuleren en te belonen introduceert het NSO-bestuur de NSO Buurt Bokaal! Deze bokaal zal worden uitgereikt tijdens de NSO Retail Beurs op zondag 15 maart 2020. Voor de bokaal kunnen in aanmerking komen ondernemers met een tabaks-/ gemakswinkel die lid zijn van de NSO. Wie de NSO Buurt Bokaal 2020 krijgt wordt bepaald door een jury.

Bent u een ondernemer die zich onderscheid met lokaal ondernemerschap? 
Of kent u zo’n ondernemer? Meldt haar of hem dan aan via 
info@nsoretail.nl.

Vermeld daarbij duidelijk de NAW-gegevens van de winkel en van de ondernemer en omschrijf zo concreet mogelijk waarom u vindt dat de NSO Buurt Bokaal 2020 aan deze ondernemer moet worden uitgereikt.
Ondernemers kunnen zichzelf aanmelden maar kunnen ook worden aangemeld door anderen. Bijvoorbeeld vertegenwoordigers van winkelformules, groothandels, fabrikanten of leveranciers. 
Uit alle aanmeldingen stelt een jury een shortlist samen. De ondernemers op de shortlist worden bezocht door (een delegatie van) de jury. Op basis van de ontvangen informatie en de winkelbezoeken beslist de jury wie op 15 maart 2020 de NSO Buurt Bokaal krijgt uitgereikt.