Logo NSO Retailbeurs
VriendinnenvandeNSO

Een dikke voldoende voor de NSO Retail Beurs 2018


De vorige editie van de NSO Retail Beurs vond plaats op zondag 8 april 2018. Ook in EXPO Houten. Ondanks het mooie weer trok de vakbeurs meer dan 1000 bezoekers.

Deze beurs scoorde zowel in de bezoekers- als exposantenenquête een dikke voldoende. Zo was men zeer tevreden over de locatie (bereikbaarheid en parkeermogelijkheden), het exposantenaanbod en de catering. Als eindcijfers kreeg die beurs van de bezoekers een 7,8! Enkele resultaten uit de 2018 exposantenenquête:
*       90% van de exposanten vond de belangstelling voor hun stand goed tot zeer goed;
*        80% was tevreden over de ‘kwaliteit’ van de beursbezoekers;
*        De sfeer en ambiance tijdens de beurs werd tot goed (65%) tot uitstekend (33%) beoordeeld;
*       Ruim 85% van de exposanten waardeerden de beurs overall met een ‘goed’ tot ‘zeer goed’.

Bekijk hieronder de foto's voor een impressie van dit succesvolle evenement.
De bezoekers kwamen primair voor de stands van leveranciers en fabrikanten. In het beursaanbod was het gehele gemaksassortiment vertegenwoordigd. Met stands van aanbieders van: rookwaren, wenskaarten, postdiensten, tijdschriften, stationary, cadeauartikelen, zoetwaren en kansspelen.

Op de stand van brancheorganisatie NSO stond het Toekomstprogramma centraal. Een programma dat een toekomstperspectief bood aan de ondernemers in de branche.
Ook voor de beurs van 15 maart a.s. wordt gewerkt aan een informatief beursprogramma. Daarover wordt de komende tijd meer bekend gemaakt.

Kijk hier voor een overzicht van participanten in 2018.

Terugblik NSO Voorjaarsbeurs 2018